Reviews van klanten, leuke verhalen of Facebook berichten volgen?

Ook nieuwsgierig naar de ervaringen van andere klanten? Of zelf een beoordeling achterlaten? Lees dan hieronder de reviews terug of plaats een review!
Deze pagina wordt met enige regelmaat voorzien van interessante weetjes en tips.
De laatste Facebookberichten zijn hier te lezen. U kunt natuurlijk ook de Facebookpagina liken en instellen op volgen. Zo mist u geen enkel bericht!
Hulp nodig en inmiddels overtuigd voor het maken van een afspraak? Laat uw gegevens voor mij achter in het contactformulier zodat we snel een afspraak kunnen maken.

Hondengedragstherapeut en puppycoach Astrid Helms

Niet alleen chocolade is giftig voor honden

Zelf had ik ooit de schrik van mijn leven toen ik ontdekte dat mijn hond een boterham met chocoladehagelslag van mijn bord had gestolen. Wat nu? Wordt hij ziek? Gaat hij braken? Gaat hij dood? Hoe snel heeft de chocolade effect? Veel vragen kwamen in me op. De enige die me kon helpen was mijn dierenarts, die belde ik dan ook meteen op. Ik bedacht me dat het handig is om de belangrijkste informatie op een rij te zetten voor alle andere baasjes.
Lees verder op "Doggo.nl".

Maagtorsie bij de hond

Maagtorsie, ook maagverdraaiing of maagkanteling genoemd, is een gevaarlijke aandoening bij honden die erg pijnlijk is en dodelijk kan zijn als er niet snel wordt ingegrepen. De officiële term is maagdilatatie-volvulus (MDV). uitgebreide informatie hierover kan je terugvinden op de site licg.nl

Reviews van klanten

Gemiddelde score: 5.0 uit 5 (2 stemmen)
5 sterren
2
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Astrid
Bianca Busscher

Hond wil niet in de auto

Ik heb Astrid benaderd omdat mijn golden retriever niet in de auto wil. Ik heb van alles geprobeerd maar het probleem lijkt steeds groter te worden. En op stap gaan met je hond is echt niet meer leuk. Astrid heeft geluisterd naar wat ik al heb geprobeerd en gekeken hoe mijn hond reageerde bij de auto en aan de hand daarvan een plan opgesteld. Ik ben daarmee aan de gang gegaan en Astrid bleef contact houden. En nu gaat mijn hond zonder problemen zelf in de auto! Een wereld van verschil en ik ben er super blij mee. Ik ben blij dat ik hulp heb gezocht en Astrid heb gevonden! Super bedankt voor je hulp en tips

4 jaar geleden
Astrid en Marko
Bianca Busscher

Balou wil niet naar buiten

Na het lezen van Astrid’s verhaal over haar eigen ervaring (hond uit het buitenland) wisten wij dat zij ons zeer waarschijnlijk kon helpen. Balou komt uit Roemenië en heeft daar een valse start gemaakt. Veel is voor hem onbekend en spannend waardoor hij wat gedragsproblemen vertoont. Na een consult weten wij nu waar, op een juiste manier aan de slag te gaan. Astrid’s aanpak spreekt ons erg aan. Haar geduldige kalme houding en inzicht maakte dat Balou haar direct vertrouwde, wat heel bijzonder is!
Wij gaan nu met haar advies vol vertrouwen een begin maken aan een nieuw hoofdstuk in Balou’s leven zodat het voor hem nog beter zal worden!

3 jaar geleden

Review .

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *